net-use-header-diensten750

Zo efficiënt mogelijk werken, dat wil u toch ook? Onze IT-toepassingen helpen u daarbij binnen een klantvriendelijk budget!

net-use-header-diensten750

Zo efficiënt mogelijk werken, dat wil u toch ook?

Onze IT-toepassingen helpen u daarbij binnen een klantvriendelijk budget!

ALGEMEEN NETWERKBEHEER
EN INFRASTRUCTUUR

Integratie en beheer van servers, datanetwerken en back-up systemen

Uw onderneming staat centraal en wij gaan voor u opzoek naar de beste manier van werken. Wij engageren ons om samen met u, vanuit een vlotte samenwerking, uw netwerk optimaal te laten functioneren en beheren. Wij helpen u bij de planning, de integratie en het onderhoud van uw netwerkinfrastructuur.

VPN (lan to lan of single)

Om veilige en versleutelde netwerken op te zetten kan u gebruik maken van een VPN-verbinding (Virtual private network). Zo kan u externe gebruikers toegang verlenen zonder dat de veiligheid van uw data verloren gaat. Via een LAN to LAN VPN verbinden wij twee netwerken op verschillende locaties met elkaar.

Anti virus en anti-spambescherming

Hoe goed bent u beschermd? In elke onderneming zit er veel kostbare informatie die veilig gesteld moet worden. Goede virus bescherming is daarom zeer belangrijk. Daarnaast bieden wij ook Anti-spamoplossingen aan die de hoeveelheid spam mails tot een minimum herleiden.

Pc, copiers, printers en diverse randapparatuur

Bent u opzoek naar een nieuwe computer, laptop, scherm of printer? Heeft u nog andere apparatuur nodig? Wij helpen u graag verder!

Alle actieve netwerkcomponenten

Uw switches, routers, firewalls en draadloze systemen installeren en configureren wij vakkundig zodat u snel van start kan gaan.

CLOUD OPLOSSINGEN

Thuiswerk omgevingen

Mobiliteit, of het gebrek eraan is een hot topic. Ook u ondervindt dagelijks de gevolgen van het verkeer en het daaraan gekoppelde tijdsverlies. Voorzie uw grootste troef – uw personeel – van een flexibele werkomgeving thuis, op kantoor of op de baan. Uw werknemers zullen hun tijd efficiënter kunnen gebruiken.

Wifi en camera systemen

Wij voorzien u van professionele Cloud based Wifi en beveiligingscamera systemen van Cisco Meraki. Zowel voor uw werknemers als klanten. Dit systeem is configureerbaar volgens uw noden, overzichtelijk en schaalbaar. Zowel voor binnen als buiten en gebieden met lage of hoge densiteit.

E-mail solutions

Naast de klassieke mailservers op uw eigen infrastructuur integreren wij ook Office 365 cloud-based mail oplossingen van Microsoft. Dit kan een eenvoudige mailbox zijn, maar ook een volledige Office suite & Sharepoint met online opslag.

Cloud storage

On-site back-ups zijn voor u misschien niet de ideale oplossing. Daarom bieden wij naast de klassieke methodes ook online back-up oplossingen aan.

IT-SERVICES

Vast service contract

Uw server(s) en back-ups worden wekelijks op vaste tijdstippen gecontroleerd. Wij houden uw hardware up to date en controleren het proactief zodat u niet voor verassingen komt te staan. Alle gepresteerde uren krijgt u in een overzichtelijk rapport op het einde van de maand toegestuurd. Met een vast service contract geniet u van een voordeliger uurtarief en worden de gepresteerde uren per kwartier geregistreerd.

Onderhoud op vaste tijdstippen

Wij controleren de goede werking van uw server(s) en back-ups op vooraf afgesproken tijdstippen. U kan zonder zorgen verder werken terwijl wij uw netwerk monitoren.

Service op afroep

Naast het onderhouden van bedrijfsnetwerken en servers voor KMO’s kan u als kleine onderneming, éénmanszaak of particulier ook steeds beroep doen op onze diensten.

WIL U GRAAG MEER INFORMATIE OVER ONZE DIENSTEN?
AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN!
REMOTE SUPPORT