net-use-header-overons750

Net-use bestaat vandaag 15 jaar en is een volwaardige en betrouwbare speler op de IT-markt.

net-use-header-overons750

Net-use bestaat vandaag 15 jaar en is een volwaardige en betrouwbare speler op de IT-markt.

GESCHIEDENIS

NET-use Bvba werd opgericht in 2001 door Alain Haegemans. Alain zag het grote tekort aan professionaliteit en kennis binnen de IT-sector en nam daarom het heft in eigen handen. Hij startte met het beheren en onderhouden van netwerken voor zowel zelfstandigen als KMO’s. Later, in 2004, kwam jeugdvriend Joeri Langers als medevennoot in de zaak gestapt. Daarna is ook Kenneth Van Rooy medevennoot geworden van NET-use. In 2011 zijn zij van start gegaan in hun eigen pand te Wilrijk en zijn tot vandaag

blijven groeien. Momenteel bestaat NET-use uit een team van 5 personen die u allen graag verder helpen met al uw vragen of problemen. Met pijn in het hart hebben wij in 2016 afscheid moeten nemen van Alain – oprichter van NET-use. Joeri en Kenneth zetten de zaak verder met dezelfde filosofie die Alain van in het begin vooropstelde: De klant zowel op lange als korte termijn kwaliteit aanbieden met excellente, snelle en professionele service.

WAT WIJ DOEN

Wij bieden full-service IT-oplossingen aan die u de ruimte geven om te groeien. Dit gaat van de integratie en beheer van uw server(s) en datanetwerk tot het opzetten van Cloud oplossingen en thuiswerkomgevingen. Door onze brede kennis aan hard- en software heeft u slechts 1 aanspreekpunt nodig, NET-use. Service, snelheid, kwaliteit en nauwkeurigheid zijn onze hoofdwaarden. U verdient een persoonlijke aanpak en daarom geven wij graag advies op maat.

net-use-team

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER ONS

Een doorgedreven service resulteert in tevreden klanten.

NET-use, une équipe de professionnels centrés sur la relation et la satisfaction. Malgré la distance, ils sont au quotidien avec nous.

C’est un bonheur de pouvoir confier son réseau à une telle équipe ! Ils travaillent pour nous comme si c’était pour leur société.

logo-ethnicraft

NET-use is sinds een paar maanden de  nieuwe IT-partner van Traxio. Het is een no-nonsense bedrijf : snelle respons – ze vinden steeds een oplossing – zeer acceptabele prijs/kwaliteit.

Het was een goede en juiste beslissing om voor NET-use te kiezen!

logo-traxio

Service, betrokkenheid & bekwaamheid: that is what NET-use is!

logo-vlem

Bij Wonitrol werken wij ondertussen reeds meer dan 10 jaar samen met NET-use. En de reden ligt voor de hand: als je een vraag of probleem hebt wordt je binnen de halve dag geholpen. Meestal sneller. Zelfs ’s nachts ! 

Doe zo verder jongens en dan komen er opnieuw meer dan 10 jaar bij.

logo-wonitrol

NET‐use is voor de zes ondernemingen die deel uitmaken van onze Group van het begin af aan een betrouwbare en zeer plichtsbewuste IT partner.

NET-use is feitelijk een verlengstuk van onze bedrijven geworden.

logo-antecho
WIL U GRAAG MEER OVER ONS TE WETEN KOMEN?
AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN!
REMOTE SUPPORT